betöltés folyamatban...

Hírek

Magas a nikkellel mérgezett munkavállalók száma
Az előző év foglalkozási egészségvédelmi helyzetének áttekintése fontos pillanat a munkavédelmi intézkedések és a munkahelyi egészségvédelem értékelése szempontjából. A munkavédelmi hatósághoz bejelentett foglalkozási megbetegedések és a fokozott expozíciós esetek száma árnyalt képet fest az elmúlt év munkahelyi körülményeiről és az egészségvédelmi intézkedések hatékonyságáról.
Idén éves ellenőrzési terve szerint a kémiai biztonságra is fókuszál a munkavédelemi hatóság – Hoztunk egy hatékony segítséget a követelmények betartásához!
Rengeteg megspórolt idő, kevesebb hibalehetőség a munkavédelmi vezetők számára, és a legfontosabb: biztonságosabb munkahely a munkavállalóknak. A Safeinfo Solutions Kft. szolgáltatása rendkívül megkönnyíti a vegyi anyagok adatainak a kezelését minden vállalkozás számára. Most a cég ügyvezetője, Bárczi István adott nekünk mélyebb betekintést a technológia részleteibe.
Erre készülhetnek a vállalkozások a veszélyes anyagokra vonatkozó munkavédelmi ellenőrzésen
Már javában zajlik a kémiai biztonságra vonatkozó munkavédelmi ellenőrzés és egészen május 31.-ig várhatóak a hatóság munkatársai. Az OMMF kiadta az országos célvizsgálat ellenőrzési szempontjait, ezt foglaltuk össze új cikkünkben.
Veszélyes anyagokkal dolgozik? Akkor ez a munkavédelmi változás Önre is vonatkozik
Új szabályok jöttek ki a veszélyes anyagokkal végzett tevékenységekk kapcsolatban, a kötelező bejelentés menete változik 2023 év végétől.
Szinte minden munkahelyen van veszélyes anyag - Így készüljön fel a 2024-es ellenőrzésekre!
Ahogy arról mi is beszámoltunk, megjelent a 2024-es országos munkavédelmi ellenőrzési terv, jövőre a veszélyes anyagokkal érintkező vállalkozások is számíthatnak hatósági ellenőrzésre. Érdemes elővigyázatosnak lenni és felülvizsgálni a munkavédelmi intézkedéseinket, hogy megfeleljünk a szigorúbb ellenőrzéseknek a következő évben.