betöltés folyamatban...
Gépek és eszközök biztonsága
Álmodozott már arról, hogy minden munkaeszközét egyetlen adatbázisban kezelje? Hogy valaki értesítse Önt, ha szükséges egy gépnek a munkavédelmi felülvizsgálata?
Ez többé nem álom. A MUBI nem csak dokumentumokat raktároz, hanem segít a mindennapokban, hogy átfogó képet kapjon munkaeszköz parkjának állapotáról és a szükséges aktuális teendőkről, felülvizsgálatokról. Hisz munkaeszköznek minősül a munkavégzés során, vagy azzal összefüggésben használt minden gép, készülék, szerszám vagy berendezés – a védőeszközöket kivéve.
Munkabiztonsági szempontból a munkaeszköz veszélyesnek vagy veszélytelennek minősül, melyet egy megfelelően kialakított rendszer szabályoz. A szabályrendszer célja, hogy leírja a használatra és üzemeltetésre vonatkozó eljárások összeségét mely a hosszú távú biztonságos műszaki állapot megőrzését szolgálja. Tartsa naprakészen a feladatokat, időszakos felülvizsgálatokat a munkát végzők épségének és egészségének megóvása érdekében. Küszöbölje ki a munkagépekkel kapcsolatos veszélyforrásokat a MUBI segítségével.

A modullal többek közt rendszerezheti az alábbiakat:

A gépek és berendezések alapdokumentációinak kezelését, ahol rendszerezheti a megfelelőségi nyilatkozatokat, használati, - kezelési és karbantartási utasításokat munkavédelmi szempontú vizsgálatokat.
A felülvizsgálati mátrixot melynek része az időszakos biztonsági és ellenőrző felülvizsgálatok, szabványossági felülvizsgálatok, karbantartási felülvizsgálati tervek.
A szükséges intézkedések nyomon követését egy esetleges meghibásodás észlelése, vagy egy nem várt esemény bekövetkezése során.
Céges gépjárműveinek és azok vezetőinek mindennemű dokumentációjának nyilvántartását.
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
  • Szeretné rögtön élesben látni a rendszert?
Bár 30 napig díjmentesen kipróbálhatja, mi szívesen megosztjuk Önnel demó fiókunkat!