betöltés folyamatban...

Rólunk

A MUBI küldetése a munkahelyi biztonság- és egészségvédelem összetett szabályozásának való megfelelés megkönnyítése, minden vállalkozás számára.

Munkája során minden bizonnyal Ön is szembesült a munka-, tűz, - környezetvédelem, valamint a foglalkozás egészségügy témaköreit érintő külső és belső dokumentumok, feljegyzések kezelésének komplex szabályozásával. A kapcsolódó jogszabályok és szabványok számos kötelezettséget állítanak Ön, illetve cége elé, melyek követése és betartása gyakran nem könnyű feladat.

Korunk üzleti világában a ”rohanásból” eredő hiányosságok kiküszöböléséért jött létre a MUBI. A munkahelyi biztonság- és egészségvédelem szabályozás tárgykörét érintő előírások egyetemes figyelembe vételével fejlesztettük, kimondottan a hazai mikro- kis- és középvállalkozásokra szabva.

A MUBI alapötlete egy olyan könnyen használható gyakorlati szoftver megteremtése volt, mely alkalmazásával a munkahelyi biztonságra és egészségvédelemre vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés nem vesz el többé felesleges órákat napjaiból. Ezzel lehetőséget ad arra, hogy Ön a baleseteket elkerülve biztonságosabbá, a bírságokat elkerülve pedig jövedelmezőbbé alakíthassa Vállalkozását! 

Munkavédelmi-tűzvédelmi- és környezetvédelmi szakmérnökökből álló csapatunk fejlesztette a MUBI dokumentum adatbázis kezelői rendszerét, mely kizárólag az Ön vállalkozása számára releváns előírásokkal foglalkozik. 

Dolgozzon együtt saját, vagy megbízott szakembereivel, akik az általuk kezelt dokumentumokat egy közös, minden szereplő számára hozzáférhető felületre tölthetik fel, ahol Ön is bármikor megtalálja a szükséges dokumentumot.  

Az új vállalkozások esetében különösen nagy támogatást nyújt, hogy a MUBI segítségével felépítheti Vállalkozása munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszerét.

A MUBI teljes körűen biztosítja mindazokat az eszközöket, melyek segítségével Ön képes lesz növelni hatékonyságát. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően vége a rendezetlen Excel táblák, nyomtatott dokumentációk és e-mailek átláthatatlan halmazának. Központilag, egy felületen tudja kezelni munkabiztonsággal kapcsolatos teendőit.

A rendszer beépített automatizációkkal gondoskodik arról, hogy Ön a megfelelő időben a megfelelő értesítéseket kapja meg, ezzel biztosítva, hogy mindig naprakész legyen, anélkül, hogy külön figyelmet szentelne a változó szabályozásoknak. A hibalehetőséget pedig nullára csökkentheti a használatával. 

 

Spóroljon meg értékes órákat, és jelentős költséget a megelőzéssel!