betöltés folyamatban...
Rólunk
Vége az excel táblák, nyomtatott dokumentumok és e-mailek átláthatatlan halmazának.
A MUBI rendszerével központilag, egy felületen tudja kezelni munkabiztonsággal kapcsolatos teendőit vállalkozása

Küldetésünk a munkahelyi biztonság- és egészségvédelem összetett szabályozásának való megfelelés megkönnyítése, minden vállalkozás számára. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött alkottuk meg a MUBI-t, amely azóta is folyamatos fejlődésen megy keresztül, hogy minél hatékonyabban szolgálhassa a hazai mikro- kis- és középvállalkozásokat.

EHS menedzsment szoftverünk alapötlete egy olyan könnyen használható gyakorlati szoftver megteremtése volt, mely alkalmazásával a munkahelyi biztonságra és egészségvédelemre vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés nem vesz el többé felesleges órákat napjaiból. Ezzel lehetőséget ad arra, hogy Ön a baleseteket, bírságokat elkerülve biztonságosabbá és jövedelmezőbbé, mindezen felül pedig hatékonyabbá és átláthatóbbá alakíthassa Vállalkozását! 

A munka-, tűz, - környezetvédelem, valamint a foglalkozás egészségügy témaköreit érintő jogszabályok és szabványok számos kötelezettséget állítanak Ön, illetve cége elé, melyek követése és betartása gyakran nem könnyű feladat. A MUBI nem csak a rendszerből áll össze: havi szinten figyeljük a jogszabályi változásokat, amiket el is küldünk az Ön számára, mindezt extra költségek nélkül, a havidíjért cserébe. 

Dolgozzon együtt saját, vagy megbízott szakembereivel, akik az általuk kezelt dokumentumokat egy közös, minden szereplő számára hozzáférhető felületre tölthetik fel, ahol bármikor megtalálja a szükséges dokumentumot. Kiosztható hozzáférési szinteknek köszönhetően mindenki a saját munkájához szükséges részeket tekintheti meg. 

Csökkentse nullára a hibalehetőséget.  A rendszer beépített automatizációkkal gondoskodik arról, hogy Ön a megfelelő időben a megfelelő értesítéseket kapja meg, ezzel biztosítva, hogy mindig naprakész legyen, anélkül, hogy külön figyelmet szentelne a változó szabályozásoknak!

Spóroljon meg értékes órákat, és jelentős költséget a megelőzéssel!