betöltés folyamatban...
Környezetvédelmi szabályozások
Ne csak a környezetvédelmi törvények, jogszabályok és szabványoknak való megfelelés lebegjen a szeme előtt, mikor a környezetvédelem kerül szóba Vállalkozása kapcsán.
Napjainkban nem csupán marketing szempontból trend, hogy minél zöldebbé váljon vállalkozásunk. A környezetvédelmi bírságok elkerülésével felesleges költségektől menti meg vállalkozását és ezzel egy időben vállalkozása iránti bizalmat is növelheti, ezáltal előnyhöz juttatva vállalkozását a versenytársaival szemben!
Kezelje egy felületen a környezetvédelemmel kapcsolatos feladatait, illetve azok cégen belül felelőseit, mert a megfelelően kialakított környezetvédelmi szabályozással javíthat munkavállalói és környezete egészségi állapotán, kisebb ökológiai lábnyom hátrahagyásával a jövő generáció számára.

A modullal többek közt rendszerezheti az alábbiakat:

a környezetvédelemmel kapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségeket -LAIR, FAVI, FEVISZ, EHIR-, melyek döntő része az OKIRkapu rendszeren keresztül kerül benyújtásra.
azon engedélyeket melyek környezetvédelmi szempontból a meghatározott gazdasági tevékenységek megkezdésének alapfeltételei!
a környezetvédelmi vizsgálatokkal kapcsolatos méréseket, mint például a levegőtisztaság-védelmi mérés (emisszió, immisszió), vagy egy környezeti zajmérés.
a környezetvédelmi szabályzatot, ami a környezetvédelemmel kapcsolatos feladatait, illetve a feladatok elvégzésére, koordinálására felelős személyeket magába foglaló szabályzat.
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
  • Szeretné rögtön élesben látni a rendszert?
Bár 30 napig díjmentesen kipróbálhatja, mi szívesen megosztjuk Önnel demó fiókunkat!