betöltés folyamatban...
Munkavállalók adatkezelése

A munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi, foglalkozás egészségügyi, munkabiztonsági jegyzékek vezetése jogszabályok által meghatározott kötelezettsége!

Munkavállalók adatkezelése modulunk gyors és egyszerű megoldást kínál Önnek a munkavállalói adatainak naprakészen tartására! Legyen szó akár egy orvosi alkalmassági igazolás, vagy egy képesítés lejáratáról, a rendszer automatikusan értesíti Önt, így segít megelőzni a szabálytalan foglalkoztatás lehetőségét és a hatósági bírságokat. 

Kezelje könnyedén és átláthatóan a munkavállalóival kapcsolatos személyi és munkaköri adatok nyilvántartását, mely vállalkozása hosszú távú, optimális működését eredményezi.

A modullal többek között rendszerezheti:

  • vállalkozása minden munkavállalójának komplex munkaügyi nyilvántartását
  • munkaköri és a szakmai alkalmassággal kapcsolatos orvosi vizsgálatok dokumentumait, mely vizsgálatokon a jogszabályban meghatározottak szerint minden munkavállalónak részt kell venni.
  • a kötelező oktatásokat, melyek megtartásáért a munkáltató felel, elmulasztása pedig komoly szankciókat vonhat maga után
  • a munkavállalók munkavégzéshez szükséges szakképesítéseket
  • és foglalkozási megbetegedések és munkabalesetek nyilvántartását, és az ezekkel kapcsolatos elvégzendő feladatokat, kötelezettségeket
  • az egyéni védőeszköz és munkaruházat juttatást

A munkavállalóival kapcsolatos munkabiztonsági jegyzékek vezetése sem okoz többé fejtörést, ha a MUBI-t használja.