betöltés folyamatban...
Munkavállalók adatkezelése
A munkavállalóival kapcsolatos munkaügyi, foglalkozás egészségügyi, munkabiztonsági jegyzékek vezetése jogszabályok által meghatározott kötelezettsége!
Munkavállalók adatkezelése modulunk gyors és egyszerű megoldást kínál Önnek a munkavállalói adatainak naprakészen tartására! Legyen szó akár egy orvosi alkalmassági igazolás, vagy egy képesítés lejáratáról, a rendszer automatikusan értesíti Önt, így segít megelőzni a szabálytalan foglalkoztatás lehetőségét és elkerülni az ebből fakadó hatósági bírságokat.
Kezelje könnyedén és átláthatóan a munkavállalóival kapcsolatos személyi és munkaköri adatok nyilvántartását, mely vállalkozása hosszú távú, optimális működését eredményezi. A rendszer kialakításakor már figyelembe vettük, hogy a lehető legnagyobb összhangban legyen a GDPR előírásoknak is.

A modullal többek közt rendszerezheti az alábbiakat:

Vállalkozása minden munkavállalójának komplex munkaügyi nyilvántartását.
A kötelező oktatásokat, melyek megtartásáért a munkáltató felel, elmulasztása pedig komoly szankciókat vonhat maga után.
A foglalkozási megbetegedések és munkabalesetek nyilvántartását, és az ezekkel kapcsolatos elvégzendő feladatokat, kötelezettségeket.
Az egyéni védőeszköz és munkaruházat juttatásának munkavállalónkénti nyilvántartását.
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
Kíváncsi vagyok a további modulokra!
  • Szeretné rögtön élesben látni a rendszert?
Bár 30 napig díjmentesen kipróbálhatja, mi szívesen megosztjuk Önnel demó fiókunkat!