betöltés folyamatban...
Szolgáltatóknak
Munkavédelmi szolgáltató? Tegye hatékonyabbá munkáját a MUBI segítségével!

Több éves, a munkavédelmem és EHS területen szerzett tapasztalattal a hátunk mögött alkottuk meg a MUBI-t. Célunk az, hogy segítsük a vállalkozásokat, az EHS és munkavédelmi szakembereket a hatékonyabb és eredményesebb munkavégzésben, munkahelyi biztonság- és egészségvédelem összetett szabályozásának való megfelelésben, a bírságok elkerülésében.

Az alkalmazásunk segítségével könnyedén kezelheti partnerei dokumentumait, így időt és energiát takarít meg. Mindezt egy felületen, különféle jogosultságok kiosztásával. A dokumentumkezelési folyamatunkat úgy terveztük meg, hogy egyszerű, hatékony és biztonságos legyen. Az alkalmazásunk segítségével bármikor és bárhonnan elérhetőek a dokumentumok!

Emellett az alkalmazásunk több más hasznos funkciót is kínál, amelyek segítségével hatékonyabbá és könnyebbé válik a munkavégzés.  Ezeket akár a demó fiókban is megtekintheti.

Az EHS szakemberek és munkavédelmi szakemberek számára kifejlesztett alkalmazásunkkal egyszerűbbé, hatékonyabbá és biztonságosabbá teheti munkáját.

Regisztráljon most és próbálja ki az alkalmazásunkat 30 napig díjmentesen, hogy megtapasztalja, mennyivel könnyebb és hatékonyabb lehet dolgozni a MUBI segítségével!