betöltés folyamatban...

Garantált biztonság és hatékonyság – Projektvezetés és intézkedések nyomon követése a MUBI segítségével

Mit szólna hozzá, ha búcsút inthetne a papírhalmoknak, ha lenne egy pontos és hatékony munkavédelmi segéde, aki minden fontos információt észben tart, emlékezteti, ha bármilyen teendője akad, A MUBI munkavédelmi rendszer - Intézkedések nyomon követése modulja jelentkezik a feladatra!

A munkavédelem és biztonság fontossága ma már alapkövetelmény vállalkozásaink életében. De mi van, ha számos munkabiztonsági teendővel szembesülünk, és elveszettnek érezzük magunkat a feladatok között? Bemutatjuk a MUBI hetedik modulját, mely kiválóan alkalmazható az intézkedések nyomon követésére, a projektek folyamatinak kézben tartására.

A MUBI munkavédelmi rendszerének ezen modulja lehetőséget teremt vállalkozások számára, hogy hatékonyan és átláthatóan kezeljék munkabiztonsági projekteküket. A rendszer segítségével minden munkavédelemmel kapcsolatos teendőt könnyedén végigkövethetünk, kezdve a beszerzési feladatoktól, egészen a kisebb-nagyobb intézkedések kiosztásáig a csapattagok között.

A modul főbb célkitűzései:

  • Beszerzések rendszeresítése: Kövesse nyomon a beszerzéssel kapcsolatos teendőket, legyen szó védőeszközökről, vagy más munkabiztonsági felszerelésekről. A rendszer segítségével könnyedén felügyelhetővé válnak a beszerzési folyamatok.
  • Hiányosságok és mulasztások kijavítása: Az előző ellenőrzéseken feltárt hiányosságok, mulasztások állapotát figyelemmel kísérheti, így biztos lehet abban, hogy semmi sem marad befejezetlen.
  • Projektek és ügymenetek rendszerezése: Tartsa rendben bármilyen munkabiztonsági projektet és az azokhoz kapcsolódó ügymeneteit, hogy mindig képben legyen a feladatokkal.
  • Balesetek vizsgálata: Amennyiben baleset vagy foglalkozási megbetegedés történik, a rendszer segít a kivizsgálás folyamatának rendszerezésében és dokumentálásában.

A MUBI Munkavédelmi Rendszerének ezen modulja nem csak hatékony eszköz a munkabiztonsági feladatok kezelésében, de megnyugtató érzést is biztosít az Ön számára, hogy semmi sem marad figyelmen kívül. Védelmezzük együtt az értékeinket és dolgozóink biztonságát a MUBI-vel!

Itt olvashat a többi modulról, itt az árainkról, itt pedig kipróbálhatja díjmentesen a rendszert!

Kapcsolódó cikkek

Minden, amit tudnia kell a takarításról munkavédelmi szempontból
A takarítást végző vállalkozásokra is számos munkavédelmi előírás vonatkozik, ezeket pedig természetesen dokumentálni is kell. Eléggé megütheti a bokáját az a cég, amely elmulasztja ezt a kötelezettséget, ezért ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.
Az ördög a munkahelyen sem alszik – akár tízmilliós bírság is járhat munkahelyi balesetért
Bármikor megtörténhet, mégis keveset beszélünk róla. Minden vállalatnak elsődlegesnek kell tekintenie a munkavállalók biztonságát. Ha mégis megtörtént a baj, érdemes tisztában lenni a munkáltatói kötelezettségekkel. Összefoglaltuk, hogy munkahelyi baleset esetén milyen dokumentumokat kell elkészíteni, illetve hogy kinek, és mikor kell elküldeni őket.
Majdnem minden faipari vállalkozásnál találtak szabálytalanságot
A faipari tevékenységek során számos potenciális veszélyforrással kell szembenézni. Ezek közé tartozik a veszélyes munkaeszközök használata, a por-, zaj- és rezgésexpozíció, valamint a veszélyes anyagok/rákkeltők használata. Emellett a fizikailag megterhelő munkavégzés és a szabadtéri környezet kedvezőtlen hatásai is kockázatot jelentenek. Épp ezért fokozottan indokolt a hatósági ellenőrzés ezen a területen.
A biztonság építi a jövőt! - Ezek az építőipar legfontosabb munkavédelmi előírásai
Az évente megrendezett Építészek Világnapja egy remek alkalom arra, hogy felhívjuk az építőiparban dolgozók és a szakma iránt érdeklődők figyelmét az ágazatban fennálló munkabiztonsági kihívásokra. Nem lehet hangsúlyozni ennek a fontosságát, ugyanis ezen a területen következik be a legtöbb súlyos és halálos munkahelyi baleset.
Így várja felkészülten a munkavédelmi ellenőröket, hogy ne érje kellemetlen meglepetés
A munkavédelmi feladatok megvalósulását a munkáltatónak folyamatosan ellenőriznie kell. Erre jó módszer az időszakos belső ellenőrzés, vagy egy szoftver használata, ami azonnal figyelmeztet, ha bármilyen munkavédelmi teendője akadna. A szükséges intézkedések folyamatos nyomon kötése segít, hogy soha ne érje felkészületlenül egy-egy hatósági ellenőrzés, legyen szó munkavédelmi, környezetvédelmi vagy katasztrófavédelmi vizsgálatról.
Legyen képben! Ez történik egy munkavédelmi ellenőrzésen
A munkáltatók általában erősen aggódnak a munkavédelmi ellenőrzés miatt, pedig talán nem is kellene annyira. Ha pontosan tisztában vagyunk vele, hogyan zajlik egy-egy vizsgálat, kevésbé fogunk tartani tőle és felkészülten várhatjuk a hatóságokat.